Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
70258268

Arrangementer

(info kommer)

fredag 1. september

Kenneth Bager og Troels Hammer


A

  fredag 1. september

  120t 00min

  Ikke vurderet

  Kenneth Bager og Troels Hammer

  19:00
  A - Mezzaninen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  A
  Det bliver et brag af en aften, når Kenneth Bager og Troels Hammer skruer op for deres fænomenale musikarrangementer i Kulturhavn Gilleleje.

  De fleste kender formentlig Kenneth Bager, der er en institution i dansk klubkultur - han er DJ, står bag pladeselskabet Music for DREAMS og et hav af imponerende events. Han bliver denne aften akkompagneret af Troels Hammer, der mestrer det fængende melodiske klaverspil som få. Hans stil er instrumental og inddrager det bedste fra genrer som lounge, dance, ambient og electronica.

  Glæd jer….. det bliver en uforglemmelig aften.
  Biografpremiere: Fredag 1. september
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 120:00
  Censur: Ikke vurderet

  torsdag 21. september

  'Docteur Bob' nyt soloshow


  A

   torsdag 21. september

   90t 00min

   Ikke vurderet

   'Docteur Bob' nyt soloshow

   20:00
   A - Store sal
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   A
   Anders Blichfeldt sanger og guitarist i Big Fat Snake gennem 25 år har en stor stemme og en stor personlighed. Han er formidabel til at indtage scenen, kun bevæbnet med en guitar og sin imponerende karisma - det er "En mand og en guitar", når det er bedst.
   Med det nye show og den gådefulde titel 'Docteur Bob' tager Anders hul på en helt ny side af sin historie, ved at have skrevet en håndfuld nye sange om nogle af de skæve, sjove, og mærkelige oplevelser, som han har oplevet bl.a. som familiefar til ?re børn og et langt ægteskab i bagagen.
   Denne aften får du et privilegeret indblik i et meget interessant og varmt menneske, der samtidig er i besiddelse af en vidunderlig stemme. En aften med Anders Blichfeldt er en forunderlig livsrejse, med et soundtrack af kendte og elskede sange.
   Biografpremiere: Torsdag 21. september
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 90:00
   Censur: Ikke vurderet