Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
70258268

Arrangementer

(info kommer)

lørdag 28. april

Billy Cross solokoncert "Just me and my Guitars"


A

  lørdag 28. april

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Billy Cross solokoncert "Just me and my Guitars"

  20:00
  A - Store sal
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  A
  Det er en af Danmarks største musikere, der kommer til Kulturhavn Gilleleje i foråret. Billy Cross har spillet med de største internationale og danske navne, Bob Dylan, Jimi Hendrix, CV Jørgensen, Anne-Dorte Michelsen og utallige andre stjerner.

  Han er en legendarisk guitarspiller, der behersker det hele: sydstatsblues, klassisk rock'n roll og lyriske ballader. Hans store karriere har dog ikke forandret ham synderligt:
  "Jeg er bare en lille guitarist, der har været heldig", udtalte han for 5 år siden i et interview. Lidt af en underdrivelse, må man sige. Hans talent er indiskutabelt, han har fået lejlighed til at spille med de allerbedste. Heldigt? Måske. Men uden dygtighed og professionalisme kommer man aldrig så langt. Hans venlighed og beskedenhed har ikke stået i vejen, men har åbnet dørene til den smukke karriere, han med glæde kan se tilbage på.

  Billy Cross er født på Manhattan, men har boet i Danmark det meste af sit liv. Forklaringen er Lise, en høj, smuk blondine, Billy mødte i København for 44 år siden. De blev gift og er det endnu, og Danmark blev Billys andet fædreland. Han var taget til København med en ven for at spille musik og jagte blondiner (med hans egne ord). Det kunne ikke være gået bedre!
  Han har nået sine mål i alle henseender. Han spiller stadig guddommeligt og har også det samme varme blik, som da han fandt Lise.

  Han kommer og deler sin glæde over livet og musikken med os i Gilleleje d. 28. april 2018 i Gilleleje Bios store sal kl. 20.00 - 22.00.
  Biografpremiere: Lørdag 28. april
  Instruktion: Store sal
  Skuespillere: Billy Cross
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  lørdag 17. november

  Paul Banks


  A

   lørdag 17. november

   2t 00min

   Ikke vurderet

   Paul Banks

   20:00
   A - Mezzaninen
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   A
   I snart 40 år har Paul Banks været et toneangivende navn på den danske musikscene. Især hans virtuose akustiske guitarspil har gjort indtryk på flere generationer af danske guitarister, men også hans vokal og sangskrivning har vakt genklang. Hans musik har høstet adskillige priser bl.a. to Danish Music Awards, komponistforeningen DJBFAs hæderspris, Årets Danske Blues Navn og Palæ Bars Jazzpris.

   Paul Banks kan som få skabe et helt orkester alene med sin guitar og stemme. Med udgangspunkt i folk, blues og ragtime blander han elementer fra jazz og gospel i et personligt univers præget af unik guitarspil, gode melodier og velskrevne tekster.

   Paul Banks har medvirket ved omkring 100 udgivelser med andre artister og har udgivet 15 albums i eget navn.

   Man kan høre hans sublime guitarspil på Mezzaninen.

   Dato: 17. november, 2018
   Tid: 20.00
   Sted: Mezzaninen
   Billetpris: Kr. 75,-
   Biografpremiere: Lørdag 17. november
   Instruktion: Mezzaninen
   Skuespillere: Paul Banks
   Spilletid: 02:00
   Censur: Ikke vurderet