Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
70230330

Arrangementer

tirsdag 7. december

Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer


A

  tirsdag 7. december

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer

  20:00
  A - Mezzaninen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  A
  Jazzviolinens Mestre.: Mads Tolling & Jacob Fischer

  Mads Tolling og Jacob Fischer hører til den absolutte elite af verdens jazzmusikere. De to har med Mads’ kvartet turneret Skandinavien tyndt de seneste år, og har bl.a. fejret Svend Asmussens 100 års fødselsdag og senere mindet ham.

  Denne aften byder på en unik koncert med Mads Tollings Quartet med Mads og Jacob på violin og guitar der præsentere swingende jazz standards. Programmet står på musik fra "Jazzviolinens Mestre", som udover vor egne Finn Ziegler og Svend Asmussen tæller prominente navne som Stephane Grappelli, Jean-Luc Ponty og Stuff Smith.

  Jazz-violinist Mads Tolling har nu i sytten år været bosiddende i USA. Hans mange år i udlandet har indtil videre ført til to Grammy-priser, DownBeats Critics Poll Rising Star Award og otte års medlemskab i henholdsvis bassisten Stanley Clarkes band og i crossover stryger gruppen, Turtle Island Quartet. Mads har optrådt med Chick Corea, Paquito d’Rivera, Kenny Barron og Ramsey Lewis. Han har spillet på Hollywood Bowl, Newport Jazz Festival, Library of Congress.

  Jacob Fischer har i efterhånden mange år været en af de mest efterspurgte musikere i Danmark, både i kraft af sit alsidige spil og sin evne til både at kunne spille opfindsomme gnistrende soler, og være en lydhør akkompagnatør. Han medvirker på over 200 CDer, hvoraf flere er blevet valgt som årets jazzplade 1996 (Thomas Fryland) og i 2004 (String Swing) Han har som den eneste modtaget de tre store jazzpriser: Ben Webster prisen, JASA prisen og palæ prisen. Han har spillet med NHØP, Allan Botschinsky, Jesper Thilo, Finn Ziegler, samt Thoots Thielemanns, Lee Konitz, Scott Hamilton og Richard Galliano.
  Biografpremiere: Tirsdag 7. december
  Instruktion: Mads Tolling
  Skuespillere:
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  fredag 31. december

  Nytårsfest i Bolværket


  A

   fredag 31. december

   7t 30min

   Ikke vurderet

   Nytårsfest i Bolværket

   17:30
   A - 120 pl - Bolværket
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   A
   Eksklusiv Nytårsfest i restaurant Bolværket

   Ankomst 17.30
   Velkomstdrink
   Nytårstale på storskærm
   Menu med fire serveringer
   Sodavand, øl, vinmenu
   Kaffe, avec og Petit four
   Rådhusklokkerne på storskærm
   Champagne og kransekage
   DJ
   Natmad

   Efter middagen åbner baren.

   Vi siger tak for i aften kl. 02.00.
   Biografpremiere: Søndag 31. januar
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 07:30
   Censur: Ikke vurderet

   søndag 13. februar

   Mazel Klezmer Band


   A

    søndag 13. februar

    2t 00min

    Ikke vurderet

    Mazel Klezmer Band

    16:00
    A - Mezzaninen
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    A
    Mazel Klezmer Band inviterer indenfor i klezmergenrens rummelige univers med energisk jødisk musik fra det gamle Østeuropa, fra Baltikum i nord til Bulgarien i syd.

    Klezmer - og mere til...

    Lykke og held er den oprindelige betydning af det jiddische ord Mazel. Mazel Klezmer Band blev dannet i 1998 og har siden gennem hyppig koncertvirksomhed i ind- og udland fortolket og formidlet den særlige jødiske folkemusik kaldet klezmer.

    Klezmer har rødder i det gamle Østeuropa, fra Baltikum i nord til Bulgarien i syd. I starten af 1900-tallet emigrerede mere end 3 millioner jøder fra Østeuropa til USA, og klezmermusikken blandende sig her med den sorte musik.

    Klezmer består af energisk instrumentalmusik som i sin tid akkompagnerede danse ved jødiske bryllupsfester samt traditionelle jiddische sange. Musikken er let tilgængelig, iørefaldende og emotionel.

    Den jødiske musik har været inspirationskilde til klassiske, jazz- og filmmusikkomponister, ligesom klemzergenren omvendt har hentet inspiration fra de lokalområder musikken udsprang fra.

    Mazel Klezmer Band inviterer publikum indenfor i klezmergenrens rummelige univers ved at præsentere en bred vifte af musikalske udtryk som inkluderer symfoniske værker, jazzstandards, filmmusik, sange om livet i det gamle Østeuropa, jødisk vaudeville og kabaret, egne kompositioner og naturligvis masser af den traditionelle festmusik.

    Ensemblet leverer således en rejse i det jødiske folks musikkultur, i form af et varieret og originalt program, som spænder over 200 års musikhistorie fra 3 forskellige kontinenter.
    Biografpremiere: Lørdag 13. februar
    Instruktion: Mazel Klezmer Band
    Skuespillere: Mazel Klezmer Band
    Spilletid: 02:00
    Censur: Ikke vurderet