Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
70230330

Om Gilleleje Bio

Velkommen til Gilleleje Bio, som fra ende til anden drives af godt 100 frivillige

Biografen består af to sale med hhv 137 pladser i BIO 1 og 28 i BIO 2, som er indrettet med arkitekttegnede klassiske sofaer, små borde, tæpper og puder.

I den lille sal er indretningen fleksibel, så antallet af pladser kan ændres ved særlige lejligheder, så der kan blive plads til 50 personer. I begge sale er der plads til kørestolsbrugere.

Der er teleslynger i begge sale, ligesom der er Subreader på alle tekstede film.


Adgangsforhold: : Adgang til biografsalene sker via trapper eller elevator.

Filmprogram: Gilleleje Bio viser film for alle - familiefilm, komedie, action, krimi, gyser, drama, animation, tegnefilm, adventure, dokumentar, opera- og koncertfilm m.m.

Der spilles dagligt normalt 5 forestillinger mandag til fredag og 7 forestillinger lørdag og søndag..

Billetsalg: På www.gillelejebio.dk kan du se de aktuelle film, kommende film, købe billetter m.m. Klik under den valgte forestilling for at bestille billetter.

Ved premierefilm, film med forlænget spilletid og film i 3D kan der være forhøjede billetpriser.
Gilleleje Bio modtager rabatbilletter fra Biografklub Danmark.

Billetsalget åbner 1 time før første forestilling. Tidspunkter kan findes på hjemmesiden under biografen. Særforestillinger annonceres i god tid og kan medføre ændringer i det normale program.

Salg af slik m.m.: Det er muligt at købe slik, is, popcorn og sodavand i billetsalget og i Restaurant Bolværket kan man købe te, kaffe m.m.

Popcorn, slik og drikkevarer, der er købt her, må medtages i salene.

Biografaften: Der er mulighed for at bestille en hel biografaften med spisning, dvs. en kombineret billet til et måltid i caféen og en forestilling i biografen.

Lej en biograf:
Lej hele biografen til et arrangement med firmaet, skolen eller lign. Der kan samtidig bestilles mad fra restauranten. Læs mere hér.

Reklamer:

Her i biografen har vi en aftale med FS2 / bookascreen.dk omkring salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt, hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Reklamer virker:

Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din!
Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer, set i biografen, langt bedre end andre medier - det viser alle undersøgelser.

En produktion, mange muligheder
Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv, via internettet, kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på sociale medier og på din hjemmeside.

Annoncørfordele
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du støtter det lokale kulturliv og du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre
Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi. Og det er faktisk billigere end man tror!

Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.

Vores samarbejdspartner hjælper dig hele vejen fra ide til eksponering på det store lærred.

Du finder din lokale salgskonsulent via dette link:

https://www.bookascreen.dk/kontakt-bookascreen-paa-telefon-97513070?producttype=BIO&postcode=3250

Du kan også få mere inspiration på: www.bookascreen.dk

Med venlig hilsen/Best regards

Freja Plougmann

fp@fs2.dk | Dir.: +45 22 65 38 07

Holstebrovej 16A, 7800 Skive

Afd.: Brovej 20A, 8800 Viborg