Peter Fjelstrups Vej 12
3250 Gilleleje
70258268

Om Gilleleje Bio

Biografen består af to sale med 137 pladser i den store sal og ca. 50 i den lille.

I den lille sal er der fleksibel indretning, så antallet af pladser kan ændres ved særlige lejligheder. Der er plads til kørestolsbrugere i begge biografens sale. Biografens personale består af frivillige. Biografens udstyr er helt up to date mht. kapacitet og kvalitet. Der er ligeledes teleslynger i begge sale.

Adgangsforhold: Adgang til biografsalene sker via trapper eller elevator.

Filmprogram: Gilleleje Bio viser film for alle - familiefilm, komedie, action, krimi, gyser, drama, animation, tegnefilm, adventure, dokumentar, opera- og koncertfilm m.m.

Der spilles normalt 5 forestillinger hver dag fra mandag til fredag. Lørdag og søndag er der 7 forestillinger dagligt.

Billetsalg: På www.gillelejebio.dk kan du se de aktuelle film, kommende film, købe billetter m.m. Klik under den valgte forestilling for at bestille billetter.

Ved premierefilm, film med forlænget spilletid og film i 3D kan der være forhøjet billetpris. Gilleleje Bio modtager rabatbilletter fra Biografklub Danmark.

Billetsalget åbner 1 time før første forestilling. Tidspunkter kan findes på hjemmesiden under biografen. Særforestillinger annonceres i god tid og kan medføre ændringer i det normale program.

Salg af slik m.m.: Det er muligt at købe slik og popcorn i billetsalget og i Café Bolværket kan man købe sodavand, the, kaffe m.m.

Popcorn, slik og drikkevarer, der er købt her, må medtages i salene.

Biografaften: Der er mulighed for at bestille en hel biografaften med spisning, dvs. en kombineret billet til et måltid i caféen og en forestilling i biografen.

Lej en biograf: Lej hele biografen til et arrangement med firmaet, skolen eller lign. Der kan samtidig bestilles mad fra caféen.

Reklamer: Bioreklamer er effektive. Er du interesseret i at købe reklamespots, der vises inden forestillingen, så kontakte firmaet FS2, der varetager reklamerne for Gilleleje Bio.

Kontaktperson:
Jesper Hansen
Mail: jeh@fs2.dk
Telefon: 22 86 89 70